Snaidero Cucine

Snaidero Cucine Belgique

Bezoek onze stand Snaidero
Palais 07 - Stand 426

elementi cuisine snaidero belgique

Snaidero keukens in Belgïe

Ontdek Italiaanse keukens met unieke visuele identiteiten in de keukenwereld. Het merk is al meerdere decennia actief op Belgisch grondgebied. Ontdek vandaag nog de nieuwste modellen van Snaidero-keukens in een van onze showrooms in België.

Waarom kiezen voor een keuken van Snaidero?​

Duurzame productie

Onze keukens zijn gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen (FSC®-label). We gebruiken watergedragen verf voor de fronten en zetten zonne-energie in voor een productie met een lage impact.

Uniek ontwerp

Op maat gemaakte keukens met een unieke persoonlijkheid. Onze verschillende modellen zijn ontworpen door gerenommeerde Italiaanse ontwerpers. Creëer een keuken die bij jou past.

10 jaar garantie

Naast duurzaamheid en uniciteit, wordt ons keukenmeubilair direct door Snaidero gedekt met een garantie van 10 jaar. Dit zorgt voor gemoedsrust omdat u gedekt bent door de Snaidero-fabriek zelf.

Tevreden klanten

U kunt onze beoordelingen op Google raadplegen om te zien dat onze klanten tevreden zijn. We behalen een tevredenheidsscore van meer dan 95% bij het realiseren van onze projecten.

Onze diensten

machine à café

Meubilair

Wij ontwerpen uw op maat gemaakte Snaidero keuken in België, allemaal met een garantie van 10 jaar op uw Snaidero meubilair.

Appareils électroménagers AEG Belgique

huishoudelijke apparaten

Multimerk-verkoper van huishoudelijke apparaten in België. AEG, Miele, Bosch, Bora en vele anderen.

Electro_AEG_Belgique

Advies

Onze adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het realiseren van uw op maat gemaakte keuken op het gebied van esthetiek en ergonomie.

Installatie

Ons team zorgt voor de levering en installatie van uw nieuwe uitgeruste Snaidero keuken in België.

Onze modellen

Ontdek onze galerij met beelden van Snaidero-keukens. Een breed scala aan keukenmodellen, elk met zijn eigen persoonlijkheid en specificiteit op het gebied van esthetiek of ergonomie.

Wat onze Snaidero-klanten zeggen

5/5
"In 1980 hebben we onze eerste Snaidero-keuken besteld. Nu hebben we onze keuken opnieuw gebouwd en we hebben niet geaarzeld om opnieuw voor hetzelfde merk te kiezen vanwege zijn avant-gardistische esthetiek, strakke lijnen en hoogwaardige materialen die lang meegaan."
Alpha Delta
5/5
"Onze keuken is ver boven wat we hadden verwacht. De adviezen van dit prachtige professionele team waren zeer waardevol 😊 Het is een familiebedrijf en dat voel je op een positieve manier. We voelden ons zeer waardevolle klanten en dat is altijd leuk. Kortom, zeer tevreden over de service, de ontvangst, de after-sales service (onmiddellijke reactie op al onze verzoeken) en natuurlijk onze kwaliteitskeuken!"
Neche K.
5/5
"Heel mooi werk! Een team dat luistert, professioneel en reactief is. De materialen zijn van hoge kwaliteit en de deadlines werden gerespecteerd. We raden het ten zeerste aan, nogmaals bedankt voor het geweldige werk!"
Manuel C.

Heeft u een nieuwe keuken nodig?

Neem contact op met de showroom bij u in de buurt om uw Snaidero-keukenproject te starten. Maak een afspraak op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.