Batibouw wedstrijd

Probeer één van onze prijzen te winnen door deel te nemen aan deze wedstrijd. Meer dan €2.000 aan prijzen te winnen!

Cuisine snaidero Tubize
snaidero batibouw

Snaidero x Batibouw Wedstrijd

Doe mee aan deze wedstrijd en maak kans op één van de prijzen. Om deel te nemen hoef je alleen maar de 2 vragen te beantwoorden.

De wedstrijd loopt van 14/03/2023 tot en met 24/03/2023.
Slechts één deelname per persoon is toegestaan.

De winnaars worden geselecteerd op basis van hun antwoorden op de 2 vragen. De 11 winnaars worden bekendgemaakt via e-mail en op sociale media.

Ontdek de prijzen van onze Batibouw-wedstrijd

robot cuisine smeg

1e prijs - 499€ (1x)

Met de Smeg keukenmachine op je aanrecht krijgen je recepten vorm met behulp van een betrouwbare, robuuste en efficiënte assistent. Met een motorvermogen van 800 W en 10 snelheidsinstellingen is dit de ideale mixer voor een verscheidenheid aan recepten.

2e prijs - 249€ (2x)

Voor een gezonde smoothie op basis van fruit en groenten of een romige soep, staat de Smeg blender voor je klaar bij elke stap. Kies je favoriete ingrediënten en combineer ze met de functies voor ijs crushen, smoothies en pulseren.

bouilloire smeg

3e prijs - 129€ (8x)

SMEG biedt een mini-waterkoker die perfect is voor kleine huishoudens. Het compacte formaat heeft als voordeel dat hij lichter en gemakkelijker te hanteren is in het dagelijks gebruik. De kleine afmetingen zorgen er ook voor dat je energieverbruik wordt verminderd.

Snaidero wedstrijd

Beantwoord de vragenlijst hieronder om deel te nemen aan onze Snaidero x Batibouw-wedstrijd. De te winnen prijzen worden hierboven vermeld. Houd er rekening mee dat deelnames alleen worden aanvaard van 14/03/2023 tot 24/03/2023. Slechts één deelname per persoon is toegestaan.

Veel succes!

De wedstrijd is alleen geopend van 14/03/2023 tot 24/03/2023.

Er zullen dus 11 winnaars zijn aan het einde van de wedstrijd. Eén eerste prijs, 2 tweede prijzen en 8 winnaars voor de derde prijs.

Artikel 1: Organiserende onderneming

De BV NLA Management, hierna genoemd Snaidero cucine, Ondernemingsnr.: 0744.930.405, met exploitatiezetel gevestigd te Ninove, Gezellestraat 3, organiseert een wedstrijd (hierna genoemd “het spel”) volgens de modaliteiten van dit reglement.

Artikel 2: Voorwaarden en deelnamevoorwaarden

Het spel loopt van 14/03/2023 tot en met 24/03/2023 en is open voor elke meerderjarige natuurlijke persoon die in België woont.

Slechts één deelname per persoon is toegestaan. Deelnemers moeten zich in België bevinden.

Het gehele personeel van de organisatorische onderneming, inclusief hun familie en echtgenoot of wettelijke samenwonende, evenals hun partners, zijn uitgesloten van elke deelname aan het spel en van enige prijs.

Snaidero Cucine behoudt zich het recht voor om alle noodzakelijke controles uit te voeren met betrekking tot de identiteit, post- en/of e-mailadres van de deelnemers.

Personen die hun volledige identiteits- en contactgegevens niet hebben verstrekt of die deze onjuist of onwaarachtig hebben verstrekt, worden gediskwalificeerd, evenals personen die weigeren om de verzameling, registratie en het gebruik van nominatieve informatie over hen te accepteren die absoluut noodzakelijk is voor de behoeften van het beheer van het spel.

Deelname aan het spel impliceert voor elke deelnemer de volledige en onvoorwaardelijke aanvaarding van dit reglement. Niet-naleving van dit reglement leidt automatisch tot de annulering van de deelname.

Artikel 3: Selectie van de winnaars

Er kunnen slechts 11 verschillende winnaars zijn aan het einde van het spel.

De winnaars zijn degenen die de eerste vraag correct hebben beantwoord. De bijkomende vraag zal de deelnemers rangschikken, de speler die het dichtst bij het exacte aantal deelnemers komt, zal op de eerste plaats komen en zo verder.

De winnaar wordt op de hoogte gebracht door de organisatorische onderneming.

Hij/zij moet zich houden aan dit reglement. Als blijkt dat hij/zij niet aan de criteria voldoet, wordt zijn/haar prijs niet toegekend.

Elke vorm van fraude of poging tot fraude leidt onmiddellijk tot eliminatie van de deelnemer en, indien van toepassing, tot terugbetaling van de prijs.

Artikel 4: Prijzen

De winnaars winnen kleine Smeg-elektroapparaten, zoals gecommuniceerd in het spel.

Artikel 5: Persoonlijke gegevens

Om deel te nemen aan het spel moeten spelers bepaalde persoonlijke informatie verstrekken (naam, adres, …) en accepteren dat hun gegevens worden gebruikt voor het verzenden van e-mails, nieuwsbrieven en andere informatie- of promotieaanbiedingen.

Artikel 6: Speciale beperkingen

Snaidero Cucine kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de opschorting, uitstel, wijziging of annulering van het spel in geval van overmacht of onvoorspelbare omstandigheden onafhankelijk van haar wil en er kan geen compensatie verschuldigd zijn aan de deelnemers vanwege deze reden. De beslissing van Snaidero Cucine in deze omstandigheden is soeverein en onherroepelijk.

Artikel 7: Geschillen

Dit reglement is onderworpen aan de Belgische wet.

Om in aanmerking te komen moeten eventuele geschillen met betrekking tot het spel binnen 7 dagen na de aankondiging van de resultaten van het betreffende spel schriftelijk worden ingediend bij Snaidero Cucine via aangetekende post. Anders worden de geschillen niet behandeld.